Nieuws Mechelen Gemeente Nijlen lanceert eigen award voor ondernemers

Gemeente Nijlen lanceert eigen award voor ondernemers

Gemeente Nijlen lanceert eigen award voor ondernemers

De economische adviesraad Ondernemend Nijlen heeft een nieuwe award in het leven geroepen. Op de Dag van de Ondernemer op 17 november zal voor de eerste keer Het gemeentelijk compliment worden uitgereikt.

Het compliment wordt een blijvende bedanking voor een ondernemer van de gemeente Nijlen. De economische adviesraad spreekt met de award erkenning en waardering uit voor ondernemers die een bijzondere verdienste hebben of die zich op een bijzondere wijze hebben ingezet. “Ondernemend Nijlen is dit jaar opgericht met de bedoeling om als gemeentebestuur meer contact met de ondernemers te krijgen”, zegt schepen van Economie Griet Van Olmen. “Maar evengoed willen we daarmee het ondernemerschap in onze gemeente meer onder de aandacht brengen. Met deze award zorgen we voor een extra appreciatie ten opzichte van de Nijlense ondernemers.”

Twee ronden

De winnaars kunnen uit drie verschillende categorieën komen. Zo wordt Het gemeentelijk compliment overhandigd aan de publiekslieveling die door de inwoners zelf wordt verkozen. Wie de Nijlense starter en de Nijlense ondernemer van het jaar wordt, daar beslist Ondernemend Nijlen zelf over. “Na de nominatieronde brengen we de genomineerden op de hoogte”, zegt Chris Verwimp, voorzitter van Ondernemend Nijlen. “We stellen hen de vraag waarom ze denken dat iemand hem of haar genomineerd heeft. Op basis van die motivatie, en in overleg met het college van burgemeester en schepenen, kiezen we dan de twee winnaars.”

Momenteel kunnen inwoners nog één of meerdere Nijlense ondernemers nomineren. De nominatieronde loopt nog tot 25 september. Nadien volgt de stemmingsronde voor het publiek. Die gaat op 30 september van start en eindigt op 31 oktober. De lijst van genomineerden zal op de gemeentelijke Facebookpagina bekend worden gemaakt. Op 17 november worden de awards aan de winnende ondernemers overhandigd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.