vakantie holidays

Geniet van jullie verdiende vakantie, dat doen wij ook

Dat er zomers weer zit aan te komen, is mooi meegenomen, want vanaf volgende week schakelt Made in over op vakantieritme. Maar jullie zullen niet zonder leesvoer vallen.

Zee of bergen, bos of strand: iedereen die de voorbije maanden hard heeft gewerkt, verdient zijn of haar moment om uit te blazen. Dat geldt voor elke ondernemer, zelfstandige, bedrijfsleider, kaderlid, manager en trouwe werknemer, en evengoed voor de redactie van Made in.

De komende weken vallen we terug op twee in plaats van vijf nieuwsbrieven per week, telkens op dinsdag en vrijdag. Maar al die tijd blijven we het belangrijkste bedrijfs- en ondernemersnieuws in jouw regio wel opvolgen. Trouwe lezers kennen uiteraard ook onze zomerrubriek ‘Out Of Office’, waarin we bekende en iets minder bekende gezichten op een heel andere manier aan jullie voorstellen.

Vanaf maandag 19 augustus gaan we er opnieuw met volle kracht tegenaan en krijgen jullie weer elke dag een nieuwsbrief in de mailbox. De voltallige redactie wenst jullie alvast een zeer deugddoende en ontspannen zomervakantie en bedankt jullie van harte om ons zo enthousiast te blijven volgen.

 

Uiteraard blijft ook in de zomermaanden alle nieuws van jullie bedrijven welkom in onze redactiemailboxen. Startende zaken, kmo-nieuws, productlanceringen, nieuwe samenwerkingen, groeicijfers of een jubileum: hou ons zeker op de hoogte van al jullie nieuws en verhalen, onze contactgegevens vind je hier.