Nieuws Mechelen Geprint.be verovert Safeshops certificaat

Geprint.be verovert Safeshops certificaat

Geprint.be verovert Safeshops certificaat

Stijn Bevernage.

Stijn Bevernage.

De Mechelse webshop Geprint.be heeft het Safeshops certificaat behaald. Webshops met dit kwaliteitslabel hebben respect voor de bedenktermijn, geven correcte informatie over betalingsprocedure en levering, voldoen aan de garantievoorwaarden, hebben een duidelijke klachtenprocedure, hebben respect voor privacy, vermelden duidelijke contactinformatie en geven correcte prijsaanduidingen.

Stijn Bevernage, de man achter Geprint.be, is blij met het certificaat. “Het geeft extra vertrouwen naar onze online klanten toe.”

Geprint.be is een webshop van Designed4u. “Ik ben ermee gestart in 2012. Ik ben zelfstandig grafisch vormgever en web developer en voorlopig run ik alles nog alleen”, zegt Stijn Bevernage.

“Geprint.be is een webshop en ook een winkel in de Onze-Lieve-Vrouwestraat in het centrum van Mechelen. Je kunt er terecht voor kwalitatieve gepersonaliseerde kledij, stickers en drukwerk en andere zaken die gepersonaliseerd kunnen worden. Ik heb ervoor gekozen om ook een fysieke winkel te openen  omdat een echte winkel net dat ietsje meer vertrouwen geeft. Je kunt er ook steeds terecht om de kwaliteit van de producten te bekijken en te voelen. Op de webshop Geprint.be kan je via de online designer een eigen ontwerp maken of een kant-en-klaar ontwerp kiezen en verder personaliseren.”

Met het Safeshops certificaat heeft de webshop nu een extra troef. “De klanten weten perfect wie Geprint.be is en kunnen zeker zijn dat de webshop en service voldoen aan de kwaliteitsnormen die Safeshops.be oplegt.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.