Nieuws Mechelen Gert Ysebaert, de CEO van Mediahuis, genomineerd als trends Manager van het Jaar

Gert Ysebaert, de CEO van Mediahuis, genomineerd als trends Manager van het Jaar

Gert Ysebaert, de CEO van Mediahuis, genomineerd als trends Manager van het Jaar

MECHELEN – Nieuws uit eigen huis. Op woensdag 6 januari wordt tijdens een gala de Trends Manager van het jaar 2020 bekend gemaakt. Een van de 10 genomineerden voor de prestigieuze is Gert Ysebaert, de CEO van Mediahuis.

De verkiezing van de manager van het jaar is een initiatief van het magazine Trends en televisiezender Kanaal Z. Op 6 januari maken zij tijdens een gala bekend wie de opvolgen wordt van Onno van de Stolpe, oprichter en CEO van het Belgisch-Nederlandse biotechbedrijf Galapagos met hoofdkwartier in Mechelen.

Uit een uitgebreide lijst namen selecteert een professionele jury, samengesteld uit redacteurs van Trends, vroegere laureaten, captains of industry, tien kandidaten. De portretten van deze tien genomineerden voor de titel van Trends Manager van het Jaar 2020 worden nog de hele maand november onthuld in Trends magazine.

Gert Ysebaert is CEO van Mediahuis sinds de oprichting. De groep zette de afgelopen jaren in op internationale overnames, dit jaar nog in Luxemburg en Nederland. Tegelijkertijd verstevigden Ysebaert en zijn team ook de fundamenten van de groep. Mediahuis verbeterde de rendabiliteit en de kostenstructuur, en investeert tegelijk in een beter digitaal aanbod.

Foto: copyright De Standaard

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs-Sint-Amands
Puurs-Sint-Amands

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe… Lees meer

hove
hove

Faktor21 is spin off van Websteak

HOVE - Een team van zeven marketing automation-specialisten en digitale experts lanceert ‘FAKTOR21’. Ze willen marketing- en salesteams helpen om… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.