Nieuws Mechelen Google Virtual Tour bij BMW MINI Patrick Smets

Google Virtual Tour bij BMW MINI Patrick Smets

Google Virtual Tour bij BMW MINI Patrick Smets

patricksmetsBMW – MINI Patrick Smets uit Lier was twee jaar geleden een van de eerste BMW-concessies in Vlaanderen die binnen liet kijken via een Google Virtual Tour.

De vestiging werd onlangs volledig verfraaid volgens de nieuwste normen, met als één van de meest opvallende veranderingen de wachtruimte boven, met zicht op de volledige showroom. Hier kunnen klanten in alle rust genieten van koffie, de krant lezen of werken.

De vernieuwde showroom is nu ook te bekijken via een vernieuwde Google Virtual Tour. In het vernieuwde gebouw werd onder meer plaats gemaakt voor de elektrische BMW i3 en de hybride BMW i8. De BMW i3 is een elektrische stadswagen. De BMW i8 is een sportwagen met indrukwekkende prestaties, maar met de verbruiks- en emissiecijfers van een compacte wagen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.