Grant Thornton Foto: Grant Thornton

Grant Thornton verhuist naar nieuwe Gents kantoor

Grant Thornton opent in Gent de deuren van zijn nieuwe kantoren en neemt als een van de eerste bedrijven zijn intrek in het Loop5-complex in Sint-Denijs-Westrem. Eerder deze maand opende het ook al een nieuw kantoor in Luik.

Grant Thornton Belgium is een full-service bedrijfsadviseur met expertise in audit, accountancy, tax en legal, en bedrijfsadvies. Het bedrijf telt meer dan 250 medewerkers verspreid over de zeven vestiging in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent, Luik, Doornik en Turnhout.

Lees ook: Grant Thornton wordt main partner van de nationale hockeybond

Na vier jaar verruilt het bedrijf het huidige kantoor in de Schoonzichtstraat voor een nieuwe stek aan de andere kant van de E40, op een steenworp van Flanders Expo. “Vooral onze audit- en accountancyteams zijn de afgelopen vier jaar te groot geworden voor het huidig beschikbare aantal werkplekken. Bovendien hadden we dringend nood aan extra faciliteiten, zoals vergaderruimtes en locaties voor events”, zegt Elie Janssens, partner bij Grant Thornton.

Om die uitbreiding te ondersteunen wordt er verder versterking aangeworven voor het team. “Het huidige team telt 23 personen. De nieuwe locatie heeft in principe plaats voor zo’n 50 medewerkers. Daarbij gaan we uit van een gemiddelde bezetting van 60%, door de thuiswerkregeling en het feit dat onze experts vaak bij hun klanten zijn”, zegt Janssens.

Lees ook: Twee verse krachten vervoegen rangen Antwerpse consultant Grant Thornton

“Onze nieuwe locatie is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. We vinden er een flexibele werkomgeving die stimulerend en verrijkend is. Daarnaast is het een 100% duurzaam nieuwbouwproject, van concept tot oplevering.”