greendriver

GreenDriver levert 100ste bloemenruiker

gregVier maanden geleden realiseerde Greg Wellens een lang gekoesterde droom: hij begon als zelfstandige fietskoerier. De start loopt niet altijd even gemakkelijk en het piepjonge bedrijf GreenDriver maakt nog verlies, maar Greg heeft al een aantal vaste klanten die hem steunen, waaronder Bloemen Louis uit de Mechelse Graaf Van Egmontstraat. GreenDriver voerde zopas de honderdste levering uit voor de bloemenwinkel.

Jan Claes van Bloemen Louis: "Ik nam een goed jaar geleden de zaak over. Bloemen Louis is al ongeveer zestig jaar een vaste waarde in Mechelen. Ik heb de winkel wat opgefrist en trendyer gemaakt. De focus ligt vooral op kleine geschenken bv. een leuk veldboeketje of een tof kamerplantje met een makkelijke verzorging. Bloemen en planten worden vaak gekocht als geschenk en online besteld. Ik sta alleen in de winkel. Daarom dien ik alle leveringen gedurende de openingsuren uit te besteden. GreenDriver was hiervoor de ideale oplossing. Dat deze manier van leveren ook nog eens ecologisch verantwoord is, past zeker bij een planten- en bloemenzaak. Op Greg kan je altijd rekenen en hij stelt zich ook zeer flexibel op."

GreenDriver Greg Wellens timmert intussen verder aan de weg. Voorlopig rijdt hij met fietsen die hij in bruikleen krijgt van TRI-BIKE. "Ik wil een eigen fiets kopen, maar dat zal me ongeveer 6.000 euro kosten. Ik heb crowdfunding geprobeerd, maar dat is geen succes. Toch hoop ik dat het gaat lukken. Ik maak nu verlies, maar dat komt omdat ik nog niet bekend genoeg ben. Want de mensen die me ontmoeten, zijn altijd heel enthousiast. Daarom blijf ik er in geloven, en ik ben ondanks alles zeer gelukkig. Ik ben nog in onderhandeling met nieuwe mogelijke partners waar ik ook heel hard in geloof."

Greg is Bloemen Louis zeer dankbaar. "Zonder hem had ik de hoop allang opgegeven. Bij Delhaize Proxy Muizen heb ik voorlopig al één klant waar ik de boodschappen thuisbezorg. Hopelijk komen er meer."

GreenDriver levert in Boortmeerbeek, Bonheiden, Elewijt, Hever, Hofstade, Mechelen, Muizen, Schiplaken, Weerde en Zemst.