Nieuws Mechelen Groep LAC-Verschaeren herschikt haar merken

Groep LAC-Verschaeren herschikt haar merken

Groep LAC-Verschaeren herschikt haar merken

Garage Verschaeren op de Liersesteenweg in Heist-op-den-Berg en het Liers Auto Center aan de Hoogveldweg in Lier treden vanaf nu naar buiten onder dezelfde naam: Groep LAC – Verschaeren. De merken VW, Audi en Skoda werden herverdeeld over beide locaties en de showrooms in Heist-op-den-Berg en Lier werden grondig vernieuwd. De werkzaamheden duurden drie maanden en zijn intussen afgerond.

“Vóór de verbouwingen kon je in Lier terecht voor de merken VW, Skoda en Audi, en in Heist-op-den-Berg voor VW. Nu is er een nieuwe Audi-showroom in Heist-op-den-Berg, en in Lier staat de nieuwe showroom in het teken van Skoda en VW”, zegt Mieke Michiels van Groep LAC-Verschaeren.

De showrooms voldoen aan de nieuwste normen van de merken.  “Ze zijn meer open en toegankelijk voor de klanten, en tonen al de nieuwste modellen. Voor Audi komt er een virtuele ruimte waar een wagen helemaal naar ieders dromen kan worden samengesteld.”

Voor onderhoud en herstelling kunnen de klanten nog steeds terecht op beide locaties. Wie wil wachten tot de wagen klaar is, kan dat doen in de wachtruimte waar koffie en gratis wifi ter beschikking zijn. Klanten die intussen willen werken, kunnen plaatsnemen aan de business desk.

Voor het personeel hebben de accentverschuivingen weinig gevolgen. Er zijn wel een aantal verschuivingen bij de verkopers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.