Nieuws Mechelen Guido Peleman krijgt Carrièreprijs

Guido Peleman krijgt Carrièreprijs

Guido Peleman krijgt Carrièreprijs

PUURS/SCHELLE – Tijdens het netwerkevent Succesrijk Netwerken 2020 in San Marco Village op 28 januari krijgt Guido Peleman, voorzitter van Peleman Industries uit Puurs, de Carrièreprijs 2020.

A12 Business Club, BNI, BC Beerschot, Open Coffee en San Marco Village organiseren op 28 januari samen Succesrijk Netwerken 2020 in San Marco Village.

500 à 600 ondernemers komen er samen om te netwerken en het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Maar er wordt ook aandacht geschonken aan inhoud. Sven Nijs komt vertellen over de factoren die belangrijk en vooral motiverend zijn voor de opbouw en de realisatie van nieuwe uitdagingen. “Belangrijke elementen als teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid, die ook voor bedrijfsleiders van groot belang zijn, komen aan bod”, zegt organisator Freddy Michiels.

Prijs

Guido Peleman.

Dezelfde avond wordt de Carrièreprijs 2020 uitgereikt aan burgerlijk ingenieur Guido Peleman (75), voorzitter van Peleman Industries uit Puurs.

Het bedrijf – toen heette het Peleman-Saerens – werd in 1939 opgericht door de ouders van Peleman. In 1976 werd het bedrijf volledig verwoest door de grote overstroming van Ruisbroek. Peleman kocht toen zijn zus uit en nam de leiding van de onderneming in handen. Het was het begin van een meer internationale aanpak met de ontwikkeling van hoogwaardige producten voor bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Peleman Industries is bekend om zijn Unibind-bindproducten, digitale printkwaliteit en Vpaper. Guido Peleman ontwikkelde een bindsysteem met lijm en een plastic kaft om bundels papier bij elkaar te houden. Tevens ontwikkelde hij een machine die het mogelijk maakte voor particulieren om zelf hun documenten in te binden.

Het bedrijf heeft nu vestigingen in China, de VS, Cyprus en Puurs – België.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.