Nieuws Mechelen Guy Vermant is president van de Volvo Dealers Club

Guy Vermant is president van de Volvo Dealers Club

Guy Vermant is president van de Volvo Dealers Club

Guy Vermant.

Guy Vermant.

Guy Vermant, eigenaar van Volvo Vermant in Mechelen, Rumst en Bornem, is na jarenlange activiteit in de Volvo Dealers Club zopas unaniem verkozen tot nieuwe president van deze Club.

Guy Vermant volgt Tom De Bruyckere op die de afgelopen 7 jaar deze functie bekleedde binnen de Volvo dealerorganisatie.

Met zijn decennialange ervaring als Volvo dealer met drie strategisch geplaatste vestigingen (in Mechelen, Bornem en Rumst) en zijn passie voor de automobielsector, is Vermant volgens de leden de geknipte kandidaat voor deze functie.

“Dit is een uitdaging die ik de komende jaren met veel toewijding op mij zal nemen. Ik hoop nog nauwer betrokken te kunnen zijn en mee te kunnen bouwen aan de groei en verdere succesvolle uitbouw van ons schitterend merk op de Belgische markt”, aldus de nieuwe president, tevens gedelegeerd bestuurder van Vermant NV.

“Dit zal gebeuren in een van de meest uitdagende en boeiende periodes voor Volvo ooit, met de introductie van talrijke nieuwe toonaangevende modellen en nooit geziene groeiplannen, zowel nationaal als wereldwijd.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.