Nieuws Mechelen Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken trekt paraplu’s open

Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken trekt paraplu’s open

Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken trekt paraplu’s open

MECHELEN – Handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken kocht 1.000 gepersonaliseerde exemplaren om te verdelen onder de Mechelse handelaars. Klanten die buiten in de winkelstraten staan te wachten, kunnen een paraplu lenen bij de Mechelse handelaars, om zo de regen niet te moeten trotseren.

In de loop van volgende week zullen de paraplu’s in geel of rood in het Mechels straat beeld verschijnen. Mechelen MeeMaken zal de 1.000 paraplu’s verdelen onder de handelaars in het kernwinkelgebied. De paraplu’s kunnen dan door de klanten ontleend worden, terwijl ze in de winkelstraten staan te wachten.

“Ondanks de moeilijke periode voor de handelaars, blijft Mechelen MeeMaken de schwung erin houden. Onlangs nog met acties voor het Warm Welkom Weekend en nu met dit initiatief blijven ze op een positieve manier de aandacht vestigen op ons winkelcentrum”, zegt Economieschepen Greet Geypen.

Nu opnieuw de horeca de deuren moet sluiten, hoopt Mechelen MeeMaken dat Mechelaars nog meer dan ooit de weg vinden naar www.hamstereninmechelen.be. De website werd in het begin van de coronamaatregelen in het leven geroepen om het online aankopen van producten en diensten bij onze lokale handelaars en horecaondernemers te stimuleren.

“Die boodschap is toen goed opgenomen geweest, maar ook op dit moment zijn deze lokale aankopen belangrijk voor ons handelsapparaat. We gaan trouwens een interne oproep doen naar onze handelaars en horecaondernemers, zodat nog meer zaken zich zullen aansluiten op de website. Zo wordt het aanbod op www.hamstereninmechelen.be nog completer en aantrekkelijker voor de Mechelaars en vindt iedereen er online zijn gading van zijn of haar favoriete Mechelse winkels”, klinkt het bij Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.