Nieuws Mechelen Handelspand De Fijnproever te huur in Heist-centrum

Handelspand De Fijnproever te huur in Heist-centrum

Foto: Google Street View

Handelspand De Fijnproever te huur in Heist-centrum

HEIST-OP-DEN-BERG – Het handelspand van De Fijnproever op de Binnenweg in Heist-op-den-Berg en de woonst erboven staan te huur. De zaakvoerders gaan tegen eind maart met pensioen.

Het handelspand ligt vlak bij Heist-centrum. “De mogelijkheden tot overname van de volledige inrichting of tot de opstart van een volledig nieuwe zelfstandige activiteit zijn bespreekbaar”, luidt de omschrijving bij Heylen Vastgoed. Het bovenliggende appartement heeft een ruim terras en een bewoonbare oppervlakte van 116m², met twee slaapkamers.

Volgens Het Laatste Nieuws hopen de zaakvoerders idealiter een overnemer te vinden voor hun winkel, die bekendstaat om zijn vers aanbod aan groenten, fruit, brood en salades. Geïnteresseerden kunnen zich melden in de winkel of kunnen Heylen Vastgoed contacteren.

www.heylenvastgoed.be, 015.79.33.30

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.