20210618 Kia Vermant – Hans DHaene 05_2500px Hans D'haene

Hans D’haene wordt operational manager bij Kia Vermant

Mechelen - Kia Vermant heeft Hans D’haene aangetrokken als operationeel manager. D’haene zal naar eigen zeggen zijn expertise binnen automotive inzetten om Kia nog beter te positioneren in het sterk veranderende mobiliteitslandschap.

Met ruim twintig jaar ervaring in automotive komt Hans D’haene niet onbeslagen op het ijs. Bij Kia Vermant wil hij niet alleen het merk beter helpen profileren, maar ook het familiebedrijf inspireren en motiveren.

“Aan de slag gaan bij een Automotive Group met een sterk familiaal karakter voelt aan als thuiskomen”, vertelt Hans D’haene. “Ik wil de match tussen Kia en Vermant Automotive Group verder helpen uitbouwen tot dé perfecte match. Kia Vermant werd dit jaar opnieuw uitgeroepen Kia Fleet Dealer of the Year. Ik zou die mooie titel graag nogmaals verlengen en daar al mijn kennis en ervaring voor inzetten.”

“De uitdagingen zijn in elk geval groot”, erkent hij. “De autowereld verandert snel, Kia pakte begin dit jaar uit met een nieuw logo en nieuwe slogan, en het merk wil zich met zijn aanbod aan (voornamelijk) elektrische modellen als challenger op de kaart zetten tussen de gevestigde waarden – zowel op de particuliere als fleet markt. Ik wil die uitdagingen mee aangaan. De inzet, toewijding en klantenbeleving die klanten de afgelopen jaren van mij en mijn teams elders konden ervaren, zullen ze nu bij Kia Vermant beleven op onze twee sites – zowel de showrooms, werkplaatsen als Kia Used afdeling in Antwerpen Zuid en Mechelen. Ready to inspire!”

Vermant Automotive Group heeft naast Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar ook nog drie Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. De multi-merken carrosserie in Mechelen vervolledigt het aanbod.