t-groep_HansSmelllinckx_PatrickDeWachter

Hans Smellinckx en Patrick De Wachter versterken t-groep

HR-dienstverlener t-groep, met hoofdkantoor in Mechelen, stelt Hans Smellinckx aan als nieuwe marketing en business development manager. Daarnaast wordt Patrick De Wachter de nieuwe cio bij t-groep België en Nederland. “Deze aanwervingen passen binnen ons nieuwe groeiplan waarbij volop op lokale aanwezigheid en digitalisering van dienstverlening wordt ingezet”, klinkt het bij de organisatie.

Hans Smellinckx was de laatste jaren actief als marketing manager direct en digital bij Thomas Cook Belgium, als coo van Permesso.be en als managing director marcom factory bij ARTOOS. Hij is onder andere ook actief bij verschillende organisaties zoals STIMA of BDMA. “De uitdagingen binnen de recruitment industrie zijn enorm”, zegt de nieuwe marketing en business development manager van t-groep. “De groeiplannen van deze organisatie en het onontgonnen potentieel waren twee van de meest belangrijke redenen om voor t-groep te kiezen.”

Burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen Patrick De Wachter begon zijn carrière als software developer bij Barco, waarna hij technisch directeur bij PPC werd. Nadien keerde hij terug naar de IT-wereld als IT Manager bij Jacobs Engineering om daar gestaag door te groeien tot vicepresident IT Service Delivery voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. “De digitalisering die reeds was ingezet bij t-groep, gaan we verder uitwerken en aanpassen aan de huidige verwachtingen van onze klanten, kandidaten en uitzendkrachten. Security, privacy en wetgeving bepalen het landschap waarin we opereren. Dat betekent dan ook een continue investering en aanpassing van onze back-office omgeving”, aldus Patrick De Wachter.

t-groep is de 5de grootste HR-dienstverlener in de Benelux met 140 kantoren in België, Nederland en Polen. Dat levert een totaal van meer dan 710 medewerkers op. Daarnaast stelt het bedrijf in België 2.500 dienstenchequemedewerkers met een contract van onbepaalde duur tewerk. Op de Belgische markt is t-groep gekend via t-interim dat zich richt op de markt van uitzendarbeid, en via Ascento. Deze laatste biedt zijn klanten professioneel en kwalitatief advies aan op het vlak van Rekrutering en Selectie, Talent Management, Leadership, Outplacement en HR-interimmanagement.