Heistse fietsenwinkel vergroot en verhuist

cdbikesEen fietswalhalla, zo noemen Chris Deckers en zijn zakenpartner Dieter Keuppens hun nieuwe zaak CD-bikes aan de Liersesteenweg 145D in Heist-op-den-Berg. De fietsenwinkel opent officieel op zaterdag 5 maart, en het openingsweekend wordt extra feestelijk.

Voormalig wielrenner Chris Deckers (de CD uit de naam van de zaak) baat al ruim tien jaar een fietsenwinkel uit aan de Werftsesteenweg in Heist-op-den-Berg. Maar de zaak begin stilaan uit te puilen; er was geen plaats genoeg om het ruime aanbod uit te stallen.

Er werd besloten te verhuizen naar een ruimer pand, en Chris Deckers ging ook in zee met een jonge zakenpartner, Dieter Keuppens. Samen openen ze zaterdag CD-bikes 2.0. Het aanbod in de zaak is zeer uitgebreid: "Van de allernieuwste generatie race- en MTB-fietsen tot stadsfietsen, hybridefietsen, kinderfietsen en de laatste nieuwe e-bikes. Ook het gamma fietsonderdelen, accessoires en fietskledij werd uitgebreid."

Chris Deckers blijft zijn ervaring delen met fietsliefhebbers die zijn zaak bezoeken. Zijn jonge zakenpartner is ook superenthoesiast. "Dieter Keuppens is op jonge leeftijd in een vat fietswielen gevallen en heeft sindsdien alleen nog oog voor de lonkende eindmeet. Sinds kort hebben deze twee communicerende tandwielen elkaar gevonden en smijten ze zich al sprintend in de strijd."