Nieuws Mechelen Heylen Vastgoed is verhuisd naar nieuwe locatie in Lier

Heylen Vastgoed is verhuisd naar nieuwe locatie in Lier

Heylen Vastgoed is verhuisd naar nieuwe locatie in Lier

LIER – Nu er duidelijkheid is over de plaatsbezoeken gaat Vastgoed Heylen opnieuw volop aan de slag. Ook in Lier wil de groep de komende jaren nog meer woningen verkopen en verhuren. Daarvoor verhuisde ze haar kantoor naar de Antwerpsesteenweg, op de plaats waar vroeger Burovorm was. 

De nieuwe locatie biedt extra visibiliteit en een ruime werkruimte. Broodnodig want intussen komen er al tal van vragen van huizenjagers binnen.

Ondanks de onduidelijkheid rond plaatsbezoeken, werkte de Antwerpse vastgoedmakelaar de voorbije weken hard verder achter gesloten deuren. Heylen Vastgoed ging aan de slag in een nieuw kantoor in Lier. Ze verhuisden van hun oude stek in de Berlarij naar een groter, mooier pand op de Antwerpsesteenweg.

Groeiende interesse
Die stap hoeft niet te verbazen want volgens Heylens Vastgoed is de regio steeds aantrekkelijker voor huizenjagers. Er is vooral veel interesse naar panden met een ruim terras of grote tuin. “De mensen staan door de huidige crisis veel meer stil bij hun eigen wooncomfort. Ze willen – als het kan – groter wonen, meer ruimte om gemakkelijker van thuis uit te kunnen werken en meer groen om te ontspannen. Lier en omstreken is wat dat betreft nog steeds een aantrekkelijke en betaalbare optie”, zegt zaakvoerder Johan Heylen.

Coronaproof
Het nieuwe kantoor is volledig coronaproof ingericht. Zo wordt er voldoende ruimte tussen de bureaus voorzien, staat er plexiglas waar nodig en moet iedereen zijn handen ontsmetten bij het binnenkomen. “De vastgoedmarkt kende een succes na de lockdown in het voorjaar. We hebben met ons team, in de verschillende kantoren, niet stilgezeten. Maar sinds de tweede lockdown was het voor onze sector roeien met de riemen die we hadden. Gelukkig is er nu duidelijkheid over hoe we de plaatsbezoeken alsnog, in alle veiligheid, kunnen uitvoeren. We merken dat er terug enorm veel aanvragen binnenkomen, nu het ook helder is voor de consument”, vertelt Johan Heylen.

Visibiliteit
Het nieuwe kantoor ligt langs een van de drukste kruispunten van Lier en zorgt dus meteen voor heel wat visibiliteit. “Ons kantoor aan de Berlarij was al een tijdje te klein geworden om vlot te kunnen werken, zeker in deze periode. Bovendien is de centrale ligging van dit nieuwe kantoor, waar heel wat mensen langskomen, belangrijk in onze business. In dit kantoor beschikken we over meer dan 200 m² aan werkruimte, en daar zullen zowel onze klanten als onze medewerkers goed gebruik van kunnen maken”, klinkt het bij Yves Vervliet, verantwoordelijke Verkoop Heylen Vastgoed.

Extra personeel
In de nabije toekomst wil de vastgoedmakelaar in Lier nog nieuwe werkkrachten aanwerven om de blijvende groei in de regio te ondersteunen. Heylen Vastgoed bestaat sinds 2005 en heeft intussen elf kantoren in de provincie Antwerpen: Antwerpen stad, Deurne, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Geel, Heist-op-den-Berg en Mortsel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Puurs
Puurs

Minibos op bedrijventerrein

PUURS – Op het bedrijventerrein langs de A12 in Puurs, waar logistiek bedrijf Fiege is gevestigd, werd vrijdag de eerste… Lees meer

Meest gelezen in deze regio