vastgoed

Heylen Vastgoed mikt met Vanhencxthoven op luxesegment

Heylen Vastgoed, dat onlangs een kantoor opende in Mechelen, creëert een nieuwe vastgoedspeler voor exclusieve eigendommen: Vanhencxthoven. Onder de vleugels van Heylen Vastgoed zoekt Vanhencxthoven nieuwe eigenaars voor villa’s, herenhuizen en landgoederen en neemt het de koper al het administratieve werk uit handen.

Cedric Vanhencxthoven, die samen met Johan Heylen zaakvoerder is van Heylen Vastgoed: “Unieke panden vragen om een unieke behandeling. Twee expertises van ons kantoor zijn daarbij cruciaal. Ten eerste kennen we de markt van het topsegment door en door. Zo bepalen we de correcte waarde van de woning en verhogen we de kans op een snelle verkoop. Ten tweede hebben we alle troeven in handen om zowel lokaal als provinciaal kopers te bereiken, dankzij het netwerk van onze zeven kantoren. Met een uitgebreide marketingcampagne maken we van elk pand een sterk merk.”

Vanhencxthoven heeft een eigen website en zal opereren vanuit een kantoor in Herentals, bij het vernieuwde kantoor van Heylen Vastgoed. Momenteel heeft het jonge bedrijf zo'n vijftien luxepanden in portefeuille. Daarbij zijn o.a. een historische langgevelhoeve in Heist-op-den-Berg en een villa aan de Liersesteenweg in Mechelen.

Vanhencxthoven bouwt als vastgoeddienst voort op de juridische en commerciële expertise van Heylen Vastgoed. Dat makelaarskantoor heeft 35 medewerkers, verspreid over 7 vestigingen in de provincie Antwerpen.