Hoe werd Planckendael een connected organisation?

[caption id="attachment_11984" align="alignleft" width="300"]Kristof Van Bouwel. Kristof Van Bouwel.[/caption]

Agoria, de sectorfederatie van de technologische industrie, stelt op 28 april in Planckendael in Muizen de laatste trends in Unified Communication & Collaboration voor.

"We leven in een geconnecteerde wereld waar steeds meer organisaties en bedrijven niet enkel met hun klanten maar ook met hun stijgend aantal partners op de meest efficiënte manier moeten communiceren", aldus Agoria. "Hoe dit optimaal kan worden aangepakt om de interacties binnen en tussen de verschillende ecosystemen naadloos te laten verlopen, wordt op 28 april uitgelegd aan de hand van de ervaringen van Planckendael, dat de uitdaging aanging."

Daarnaast lichten drie experten hun visie over de opkomende trends op het gebied van communicatie- en collaboratieplatformen toe. De experten zullen geen specifieke producten voorstellen maar zullen het hebben over concepten, technologieën en methodologieën die tijdens dergelijke projecten aan bod komen.

Keynote speaker is Kristof Van Bouwel, IT-manager van de KMDA (Zoo Antwerpen en Planckendael). Hij legt uit hoe de KMDA opmerkelijke veranderingen onderging. Door duidelijke en doelgerichte top-down communicatie voelen de werknemers zich meer betrokken en kwam er ook meer bottom-up communicatie. De werking verloopt nu efficiënter, de communicatie is transparanter en meer doelgericht en de werknemers zijn gelukkiger.

De overige sprekers zijn Peter Poeck, Solution Manager Information Management Solutions van Cegeka, Peter Holvoet, Solutions Specialist van Econocom en Kris Melotte, Director Channels bij Mitel.

Meer info vindt u hier.