hoorc

Hoorcentrum Aerts komt naar Onze-Lieve-Vrouw-Waver

MECHELEN/BONHEIDEN/SINT-KATELIJNE-WAVER/ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER - Hoorcentrum Aerts plant de opening van een nieuw filiaal in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Eerder dit jaar openden al filialen in Mechelen en Bonheiden.

Hoorcentrum Aerts is aan een offensief bezig in de regio Mechelen. In februari opende een filiaal in Bonheiden en sinds begin april is er ook een Hoorcentrum Aerts in de Mechelse Hoogstraat.

"We hebben al 16 jaar klanten uit Mechelen", zegt bedrijfsleider Tom Aerts. "Heel wat klanten kwamen in hun zoektocht naar kwaliteit naar Hoorcentrum Aerts in Heist-op-den-Berg en later naar het filiaal in Sint-Katelijne-Waver. We gaan zo veel mogelijk naar steden en gemeenten waar men ons vraagt. Daarom openden we ook een filiaal in Mechelen, recht tegenover de parking Hoogstraat."

In Mechelen werkt nu nog maar één medewerker. "Het is de bedoeling om daar op termijn naar twee werknemers te gaan. In Sint-Katelijne-Waver bevindt zich onze regionale hoofdzetel. Daar werken vaak 3 of 4 personen."

In de nabije toekomst opent nog een filiaal in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. "We hebben daar al een pand: Dorp 34, het voormalig kantoor van Fortis. Er is echter nog veel werk aan. Daarom pinnen we ons nog niet graag vast op een concrete openingsdatum."

De opening van nieuwe filialen wordt steeds grondig voorbereid. "In elke stad of gemeente waar wij openen, willen wij de beste audioloog van de regio hebben. Om die kwaliteit in nieuwe regio’s te garanderen, worden audiologen en onthaaltoppers lang op voorhand aangenomen zodat ze zodra ze in hun nieuw filiaal staan op topniveau zijn. Wij hebben een Hoorcentrum Aerts Academy die instaat voor de interne opleidingen."