Van der Valk winterterras Foto: Jasmine Baert

Hotel Van der Valk bouwt patio om tot winterterras

Wie houdt van winterse, gezellige sfeer kan tot eind januari op donderdagen en tijdens de weekends ook terecht in het Van der Valk-hotel in Mechelen. Dat heeft zijn patio omgebouwd tot een winterterras.

“Door de werkzaamheden rond het hotel was het dit jaar niet mogelijk om een winterchalet te bouwen”, zegt Laura Vandoren van Van der Valk Mechelen. Met een winterterras op de binnenplaats van het voormalig zwembad op het Rode Kruisplein zorgt het hotel voor een alternatief.

Eten en drinken

“In een sfeervol versierd decor kan je genieten van winterse hapjes en drankjes. Tussen Kerst en Nieuwjaar doen we nog enkele speciale acties. Daarover lees je meer op onze sociale mediakanalen”, vertelt Laura.

Bestellen en betalen, kan heel eenvoudig via een QR-code. Het winterterras is van donderdag tot en met zaterdag geopend, telkens van 16 tot 22u. Op zondag ben je er welkom van 12 tot 22u. Je kan er ook privé evenementen organiseren.

Parkeren kan vlak bij in parking Keerdok. Voor personen met een beperking zijn er drie parkeerplaatsen aan het hotel zelf. Die kan je bereiken via de Guido Gezellelaan en de parking van doe-het-zelfketen Gamma.