Nieuws Mechelen ICI Paris XL Mechelen verhuist… naar dezelfde straat

ICI Paris XL Mechelen verhuist… naar dezelfde straat

ICI Paris XL Mechelen verhuist… naar dezelfde straat

MECHELEN – Sinds vorige week donderdag nam parfumerie ICI Paris XL zijn intrek in een nieuw pand in de Bruul in Mechelen. De nieuwe winkel is 259 vierkante meter, of bijna 160 vierkante meter groter dan op de vorige locatie… 100 meter verderop.

Die grotere winkeloppervlakte biedt ook heel wat meer mogelijkheden voor de klanten van de zaak. Ze kunnen er nu veel makkelijker hun keuze maken en meer producten uittesten.
De vorige winkel, op de hoek van de Geitestraat en de Bruul was al dertig jaar lang een vertrouwd gezicht in de Mechelse winkelstraat.

In de nieuwe winkel wordt een nieuw concept toegepast waarbij de klant niet telkens meer een verkoopster moet vragen om iets uit te proberen. Alle producten staan binnen handbereik van de klanten. De nieuwe locatie biedt werk aan acht personeelsleden en is van maandag tot zaterdag open.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.