Nieuws Mechelen Ijssalon in Lier kent nieuwe uitbaters

Ijssalon in Lier kent nieuwe uitbaters

Jimmy en Keane Schellens Foto: Chris Van Rompaey

Ijssalon in Lier kent nieuwe uitbaters

LIER – Na de traditionele winterslaap heeft het ijssalon De dry Hoedekens in Lier op dinsdag 14 maart zijn deuren opnieuw geopend. Maar wel met nieuwe uitbaters én met veel meer dan alleen maar ijsjes.

Keane Schellens (21) en zijn vriendin Shana Peeters (19) zijn de nieuwe uitbaters van De dry Hoedekens. Ze worden bijgestaan door Keanes vader Jimmy, die als zelfstandig uitbater van twee Panos-winkels het klappen van de zweep kent.

“Ik was op zoek naar een pand om een derde zaak te openen en vond dit ijssalon op het internet”, zegt Jimmy Schellens uit Hoevenen (Stabroek). “Maar ik zat wel met een probleem. Wie zet ik erin als ik dit overneem, want ik kan niet in drie zaken tegelijk staan. Ik heb dan bij Keane gepolst. Die is in juni afgestudeerd en zag dat wel zitten.”

Uitgebreid assortiment

“Het was onze oorspronkelijke bedoeling om enkel ijsjes te gaan verkopen”, pikt Keane in. “Maar omdat mijn vriendin Shana vanaf juni mee op de kar springt, kunnen we ons assortiment aanzienlijk verruimen. Daarom gaan we bijvoorbeeld ook hamburgers, pasta’s, smoothies, Brusselse wafels en verse suikerwafels verkopen.”

Keane bereidt het ijs allemaal zelf. “Voorlopig bieden we een achttal smaken aan. Zodra de zomer nadert, breiden we dat uit tot achttien. Voorlopig beperken we ons tot takeaway, maar we denken eraan om op termijn achteraan een verbruikszaaltje te openen

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.