Nieuws Mechelen Immo Vercammen kiest voor technologie van de toekomst

Immo Vercammen kiest voor technologie van de toekomst

Immo Vercammen kiest voor technologie van de toekomst

Immo Vercammen, de vastgoedmakelaar met hoofdzetel in Putte en filialen in Mechelen, Lier, Keerbergen, Heist-op-den-Berg, Duffel en Sint-Katelijne-Waver, kiest resoluut voor de technologie van de toekomst.

De marktleider in de regio pakt bovenop de reeds gekende gratis diensten voor eigenaars  zoals een gratis EPC-certificaat of een gratis professionele verhuisdienst uit met een nieuwe stunt.  In het buitenland of het luxesegment kan je al op tablet of computer in 3D virtueel rondwandelen in woningen uit het aanbod. De bezoeker kan effectief door het hele huis gaan en alle details bestuderen vanuit zijn luie zetel.  Zo krijg je zeer snel een realistisch beeld van verschillende woningen of appartementen, waardoor tijdrovende bezoeken vermeden worden.

Zaakvoerder Steven Van den Eynde: “Na een korte testperiode merkten we dat zowel eigenaars als bezoekers wild enthousiast waren over de nieuwe technologie, te meer omdat dit in het gewone marktsegment nog niet bestond.  Bezoekers die na de virtuele rondleiding een echt bezoek inplannen, doen dit bovendien met een zeer actieve koopintentie. Ze hebben de woning immers al goed kunnen bestuderen.”

Om het voor hun klanten nog comfortabeler te maken, combineert Immo Vercammen deze nieuwe stunt met een volledig nieuw softwarepakket en met de release van hun volledig vernieuwde website: immovercammen.be.

Gevraagd naar het waarom van deze grote investering citeert Steven Van den Eynde graag zijn overleden grootvader: “Als je iets doet, kan je het best van de eerste keer goed of nog beter doen.”

Immo Vercammen ontstond in 2004 als kleine, lokale dorpsmakelaar.  Onder impuls van huidig zaakvoerder Steven Van den Eynde werden de laatste jaren alle registers opengetrokken op het gebied van opleiding, marketing en klantenservice.  Immo Vercammen is vandaag de ambitieuze marktleider in de regio tussen Mechelen, Lier, Aarschot en Leuven.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in residentieel vastgoed in het middensegment.

Immo Vercammen zag door de inzet van zijn team de omzet op enkele jaren tijd verdubbelen in een markt waar de concurrentie steeds harder en moeilijker lijkt te zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.