ImmoVos verhuist naar Huis van Lorreinen

[caption id="attachment_12454" align="alignleft" width="300"]Zaakvoerder Ken Gobbers. Zaakvoerder Ken Gobbers.[/caption]

Als de werken aan het historische Huis van Lorreinen, op de hoek van de Scheerstraat met de Frederik de Merodestraat, vlakbij de historische Grote Markt van Mechelen klaar zijn, neemt ImmoVos zijn intrek in het hoekpand van het gebouw.

"We gaan de commerciële ruimte op de hoek inderdaad zelf gebruiken", zegt zaakvoerder Ken Gobbers van ImmoVos. "Als de werken in het Huis van Lorreinen klaar zijn, verlaten we onze huidige kantoren op de Grote Markt 6. Het hoekpand nemen we zelf in gebruik, maar de tweede commerciële ruimte, unit 5, komt wel te huur. Daarvoor kunnen zich dus kandidaten aanbieden."

Het Huis van Lorreinen is een gecombineerd woon- en commercieel complex met zes units. ImmoVos heeft alle units verkocht. Aannemer Van Poppel werkt momenteel aan de ruwbouw van het project. De units werden casco op de markt gebracht, zodat de kopers nog de mogelijkheid hebben om beperkte wijzigingen aan te brengen en de afwerking zelf te bepalen.

Als alles loopt zoals gepland, zijn de werkzaamheden aan het gebouw klaar in het late najaar.