Inno.com organiseert jubileumeditie van Art in the Park

PUTTE – Inno.com opent voor de twintigste keer de jaarlijkse openluchttentoonstelling Art in the Park. Tijdens deze jubileumeditie zijn beeldhouwwerken van onder meer Wim Delvoye, Jan Fabre en Panamerenko te bezichtigen in de tuin achter het strategisch adviesbureau in Beerzel.

Art in the Park wordt georganiseerd door Sara Weyns, directeur van het Middelheimmuseum, Ernest van Buynder, erevoorzitter Muhka, en Johan Cattersel, oprichter van inno.com. In de tuin staan beeldhouwwerken, maar ook in de kantoren van het Beerzelse bedrijf zijn kunstwerken en schetsen te bezichtigen.

“Deze tentoonstelling is een bekroning op het werk van de voorbije twintig jaar”, zegt Johan Cattersel, oprichter van inno.com. “Als thema kozen we forever young, want wie voortdurend vernieuwt en bijleert, blijft jong van geest. Net zoals de kunstenaars die dit jaar exposeren, streven we elke dag naar het beste van onszelf”.

inno.com is een strategisch ICT adviesbureau en Europese marktleider in bedrijfsarchitectuur. Het is bovendien het enige privébedrijf in Europa dat een erkende Masteropleiding in Enterprise Architecture aanbiedt.

Belgische kleppers

Op deze jubileumeditie staan tien kunstenaars in de kijker. Publiekstrekkers zijn Twisted Jezus van Wim Delvoye, Batopillo van Panamarenko en De man die lacht en huilt van Jan Fabre. Verder leveren de Belgen Guillaume Byl, Ellias Cafmeyer, Koen Theys en Koen van Mechelen werken. Buitenlandse werken komen van Stephan Balkenhol, Enrique Marty en Jacques Villegré.

“Art in the Park is meer dan een kunstexpositie”, licht Johan Van Looy, ceo van inno.com, toe. “De openingsavond belooft een boeiend evenement te worden met een kunstroute door het park, een terugblik op twintig jaar inno.com met een focus op de toekomst, een optreden van Iris Hendrickx, en zoveel meer.”
Art in the Park is van 26 mei tot 30 juni gratis te bezoeken.