Nieuws Mechelen Interieurglas in een nieuw kleedje

Interieurglas in een nieuw kleedje

Interieurglas in een nieuw kleedje

PUURS – Het familiebedrijf Interieurglas uit Puurs werkte de afgelopen maanden aan een complete rebranding. Ondertussen staat er een nieuwe website online, is er een nieuwe huisstijl en logo en een nieuwe gevel voor de toonzaal en werden alle bestelwagens opnieuw bestickerd.

“Er is echter geen van een volledig nieuwe branding of manier van werken. Wel over een bevestiging van onze visie, focus en waarden”, zegt Kenny Raes. “Met deze opfrissing maken we graag een herbelofte aan onze klanten, onszelf en aan onze ouders die Interieurglas oprichtten.”

Interieurglas is een familiebedrijf pur sang. Eerste zaakvoerder wijlen Jeff Raes stond samen met zijn echtgenote en schoonzoon Kurt Van Der Vieren in 2003 aan de wieg van het bedrijf. Achttien jaar later is Interieurglas onder leiding van Kurt en Jeffs dochters Kenny en Jill uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met zes medewerkers, een gloednieuw atelier en een inspirerende ideeënloft. Kurt is verantwoordelijk voor de opmeting, plaatsing en productie. Jill leidt de planning, financiën en personeelszaken. Kenny is verkoops- en marketingverantwoordelijke.

Tot de klanten van Interieurglas behoren zowel particulieren als bedrijven. “We focussen op maatwerk en maken waar wat we beloven. We doen alles zelf en kunnen daardoor het project van onze klant van A tot Z volledig begeleiden. De realisatie van een project mag niet enkel onszelf een goed gevoel geven. Onze klant staat centraal en we vinden vooral hun ervaring belangrijk. Lovende commentaren geven ons dan ook keer op keer de motivatie om op deze kwalitatieve en creatieve manier verder te werken”, besluit Kenny.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.