VanDessel

Internationale award voor Van Dessel

BERLAAR – Van Dessel Insurance Brokers heeft een internationale award te pakken. Op de ledenconferentie van Trust Risk Control (TRC), één van de meest toonaangevende internationale makelaarsallianties, werd de verzekeringsmakelaar uit Berlaar gelauwerd als makelaar met de beste service in het netwerk.

TRC biedt een oplossing voor Duitse verzekeringsmakelaars die zelf de knowhow missen om klanten met internationale business te bedienen. De coördinatie verloopt via een netwerk van meer dan 200 makelaars verspreid over verschillende landen. Van Dessel maakt al 10 jaar deel uit van TRC en is de exclusieve verzekeringspartner voor België. Die samenwerking wordt nu beloond met de TRC Crystel Globe Award 2018.

Patrick Verlinden, ceo van Van Dessel: “We streven voortdurend naar topkwaliteit in onze dienstverlening. Deze award is de beloning van de jarenlange inspanningen om ons servicelevel steeds verder op te trekken. Het feit dat de Duitse makelaars de lat voor het serviceniveau heel hoog leggen, geeft nog extra cachet aan deze trofee.”

Naast het netwerk van TRC is Van Dessel ook toegetreden tot Aesis als één van de stichtende leden en tot Media Insurance Network. “Daarnaast zijn er nog tal van andere samenwerkingsverbanden met partners buiten deze netwerken, wat aantoont dat de internationale waardering voor onze service ver reikt.”

Van Dessel is onafhankelijk verzekeringspartner voor kmo’s, grote ondernemingen, zelfstandigen en vrije beroepen en particulieren. Het bedrijf is al een 20-tal jaar actief en telt zo’n 160 medewerkers die verzekeringsadvies aan bijna 30.000 klanten geven.