Nieuws Mechelen Ivarem beheert vanaf mei recyclagepark Puurs

Ivarem beheert vanaf mei recyclagepark Puurs

Ivarem beheert vanaf mei recyclagepark Puurs

PUURS – Vanaf 1 mei 2021 neemt IVAREM het beheer van het recyclagepark in Puurs over van de gemeente Puurs-Sint-Amands. Dat zorgt voor ruimere openingsuren, een licht gewijzigde inrichting van het park en een iets andere organisatie en sortering van de afvalfracties.

Inwoners krijgen toegang tot het park met hun eID. Elk gezin heeft vanaf 1 mei recht op 28 toegangsbeurten per jaar.

Om de overgang voor te bereiden, blijven de poorten van het recyclagepark in Puurs gesloten van 19 april tot en met 2 mei. Intussen kan men terecht in het recyclagepark in Sint-Amands. Vanaf 3 mei kunnen de inwoners van heel de gemeente Puurs-Sint-Amands gebruikmaken van het vernieuwde recyclagepark in Puurs alsook de andere recyclageparken in de IVAREM-regio.

De overname van het recyclagepark door IVAREM brengt wel heel wat wijzigingen met zich mee. Zo kan je vanaf 3 mei het recyclagepark van Puurs betreden met je elektronische identiteitskaart of een elektronische toegangskaart (voor bv. bedrijven, verenigingen of scholen). Verder zijn er vanaf mei ruimere openingsuren in het recyclagepark van Puurs. Vanaf 2022 krijgt elk gezin in Puurs-Sint-Amands jaarlijks 28 gratis bezoeken. Vanaf mei zijn er ook nieuwe sorteerregels van toepassing.  www.ivarem.be/recyclageparkpuurs

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sint-Katelijne-Waver
Sint-Katelijne-Waver

500 ge-3D-printe spiegelclips

SINT-KATELIJNE-WAVER - Op Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver mochten de studenten de afgelopen maanden al regelmatig aanwezig zijn voor praktijklessen.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.