Nieuws Mechelen Jobstudent van MyGuest is beste van de provincie

Jobstudent van MyGuest is beste van de provincie

Jobstudent van MyGuest is beste van de provincie

Vincent van Loock.

Vincent van Loock.

De Jobstudent van het Jaar van de provincie Antwerpen is de 23- jarige Vincent van Loock uit Putte. Hij was werkzaam bij MyGuest, het digitaal marketingbureau uit Puurs en dochtermaatschappij van Carya Group, opgericht door Patrick Vanbrabandt.

UNIZO wil samen met partner ADMB aan de hand van de wedstrijd Jobstudent van het Jaar het belang van de jobstudent voor werkgevers benadrukken.

Laureaat Vincent Van Loock werkte tijdens de zomermaanden bij MyGuest en ontwierp en ontwikkelde onder meer websitetemplates. Hiervoor had hij in februari al stage gelopen bij het digitaal marketingbureau MyGuest.

Vincent Van Loock en MyGuest bewijzen volgens UNIZO dat een jobstudent een belangrijke meerwaarde voor de onderneming kan zijn. Enerzijds zorgen jonge mensen met nieuwe, frisse ideeën voor verdere innovatie binnen een bedrijf.  Anderzijds doen jobstudenten een pak werkervaring op die zij kunnen gebruiken om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.  Het biedt hen de kans om aan het bedrijf waar zij als jobstudent aan de slag zijn te laten zien wat ze in hun mars hebben. Of de ondernemer kan hen laten proeven van de noodzakelijke realiteitszin die nodig is om succesvol een eigen bedrijf op te starten.

Didier Passchier, CEO van MyGuest, en Kim Masson, teamcoach bij MyGuest, zijn vol lof over Vincent. “Als voortdurend innoverend bedrijf, zijn wij zeer onder de indruk van de frisse wind die Vincent keer op keer deed waaien in zowel de digitale marketingstrategieën die we bieden aan onze klanten als doorheen ons klein, maar fijn landschap @The Carya Campus. Zijn enthousiasme en levendige creativiteit zijn niet alleen een meerwaarde geweest voor MyGuest, maar worden ook enorm geapprecieerd door het team dat hem nu zo goed als part of the family beschouwt. Ook onze klanten zijn zeer tevreden met deze brok van genialiteit die recent onze huidige websites heeft omgetoverd tot über-functionele pareltjes van websites voor de eindgebruiker.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.