Nieuws Mechelen Jonge chef-ondernemer lanceert huisgemaakte limoncello

Jonge chef-ondernemer lanceert huisgemaakte limoncello

Jonge chef-ondernemer lanceert huisgemaakte limoncello

DUFFEL – Mathias Nys, is niet alleen een gepassioneerd voetballer van K. Lyra-Lierse en een jonge chef-kok maar is nu ook de bezieler van een huisgemaakte exclusieve limoncello.

De limoncello van Mathias kreeg de naam ‘Limoncello di Scorza’, de letterlijke vertaling van ‘likeur gemaakt van citroenzestes’. Mathias is een tijdlang op zoek geweest naar geschikte bio-citroenen om het gebruik van pesticiden te vermijden en hierdoor de eerlijke en natuurlijke smaak van de citroenen te kunnen behouden.

Deze heerlijke smaak heeft hij ondertussen gevonden in Italiaanse bio-citroenen. De limoncello van Mathias Nys bevat meer alcohol en minder suiker in vergelijking met een doorsnee limoncello. Daardoor drinkt de likeur erg vlot weg en is ze minder stroperig.

De limoncello is gemaakt met de intentie om als ideale afsluiter van de maaltijd te fungeren. De limoncello van Mathias is ook perfect te gebruiken als mixer en/of als ingrediënt voor cocktails. De exclusieve en huisbereide Limoncello komt uit onder zijn eigen merknaam ‘Season’.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.