Nieuws Mechelen June&Vic nu ook in Mechelen

June&Vic nu ook in Mechelen

June&Vic nu ook in Mechelen

juneJune&Vic had tot nu toe enkel een winkel in Diest en een webshop, maar vanaf 18 augustus komt daar verandering in. Dan opent het Mechelse filiaal van June&Vic in de verkeersvrije Borzestraat (nr. 34-36).

June&Vic biedt kleding en schoenen aan, “vernieuwend maar toch ook tijdloos”.

In het uitgebreide aanbod van merken zitten zowel buitenlandse gevestigde waarden als schoenen en kleding van bekende en minder bekende Belgische designers. Van La Fée Maraboutée tot Chie Mihara, van schoenen van het Nederlandse Kop en Staart tot de creaties van de Belgische topontwerpster Ellen Verbeek, en kleding van Marcel de Bruxelles (van de Marcellekes).

“Mechelen wordt onze tweede thuishaven”, aldus June&Vic. “We willen kwaliteit brengen voor een eerlijke prijs, en de kleding die we aanbieden is vooral gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, wol en zijde.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.