Nieuws Mechelen Katelijnse kantoor van SBB volledig vernieuwd

Katelijnse kantoor van SBB volledig vernieuwd

Katelijnse kantoor van SBB volledig vernieuwd

Na acht maanden zijn de renovatiewerken aan het kantoor van accountants- en adviesbureau SBB in Sint-Katelijne-Waver achter de rug. De medewerkers zijn terug te vinden op hun vertrouwde plek aan de Mechelsesteenweg, maar wel in een vernieuwde omgeving. Het kantoor kende de voorbije vijf jaar een sterke groei van meer dan 30 procent, voornamelijk bij familiale kmo’s en vrije beroepen.

“De verbouwings- en renovatiewerken waren absoluut nodig”, zegt Raf Dom, sinds 2012 kantoordirecteur van SBB Sint-Katelijne-Waver. “In 1996 namen slechts 2 werknemers hun intrek in de toenmalige nieuwbouw aan de Mechelsesteenweg. Ondertussen zijn we met 11 medewerkers en we zijn nog op zoek naar een 12de en 13de medewerker.” De volledige gelijkvloerse en eerste verdieping werden gestript, van vloer en muren tot zelfs de bekabeling. “We hebben nu opnieuw een modern en aangenaam kantoor. Er zijn extra werkplekken en vergaderruimtes gecreëerd om onze groei aan klanten optimaal te kunnen ondersteunen.”

In de jaren ’70 ging SBB van start in Sint-Katelijne-Waver, toen nog onder de naam Sefibe. Na enkele jaren boven de Raiffeisenkas te hebben gezeten, was er een verhuis naar het Proefstation. In 1996 werd dan de huidige locatie in gebruik genomen. SBB is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit, accountancy, omgevingsreglementering en zakelijk juridisch advies. De groep heeft in totaal 30 kantoren, 29 in Vlaanderen en 1 in de Oostkantons, en stelt 430 mensen te werk. Naast het kantoor in Sint-Katelijne-Waver heeft SBB in de provincie Antwerpen nog kantoren in Berchem, Boechout, Brecht, Geel, Hoogstraten en Turnhout.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.