Kia Vermant actie

Kia Vermant geeft vestiging A12 duwtje in de rug

MECHELEN/AARTSELAAR – Een zwarte Kia Sportage ondergedompeld in een kersttafereel dat zomaar uit Lapland lijkt weggeplukt. Met deze opvallende kerstactie wil Kia Vermant, met concessies in Mechelen en Aartselaar, haar zichtbaarheid in de regio vergroten. 

In aanloop naar het autosalon en tijdens de drukte van het kerstshoppen zal de origineel verpakte Kia Sportage van Kia Vermant de shoppende voorbijganger alvast opvallen. De wagen gaat op reis in de Antwerpse regio, vooral omgeving Antwerpen Zuid en Aartselaar, tot en met het eerste weekend van januari. De originele awareness-actie werd uitgedokterd in samenwerking met het Antwerpse CityCubes.

Met deze actie wil Kia Vermant haar concessie op de Boomsesteenweg in Aartselaar extra in de kijker zetten. “In tijden met een overaanbod aan reclameboodschappen, is origineel uit de hoek komen de sleutel om op te vallen,” zegt ceo Guy Vermant. “Met deze actie zetten we onze aanwezigheid op de drukke shoppingboulevard A12 in Aartselaar extra in de verf.”

Kia Vermant bestaat in januari bovendien 5 jaar. Dat wordt gevierd met het verloten van vijf maal ‘1 jaar gratis tanken’ tijdens de salonperiode.

Naast Kia huisvest de Vermant Automotive Group nog 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. In Mechelen bevindt zich ook de multi-merken carrosserie.