Kia vermant, Gert Ielegems Gert Ielegems, de nieuwe brand manager bij Kia Vermant. Foto: Kia Vermant

Kia Vermant verwelkomt Gert Ielegems als nieuwe Brand Manager

Kia Vermant, een vooraanstaande autohandelaar met vestigingen in de regio Mechelen en Antwerpen Zuid, kondigt met trots de aanwerving aan van hun nieuwe Kia Brand Manager, Gert Ielegems. Met meer dan drie decennia aan ervaring in de automobielindustrie, is Gert een waardevolle aanwinst voor het team.

Gert Ielegems, een bekwame professional in de automotive en opgegroeid in een auto familiebedrijf, beschouwde zijn keuze voor Vermant als een weloverwogen beslissing vanwege het familiale karakter dat de onderneming kenmerkt. Met zijn achtergrond gelooft hij sterk in de visie van Kia als een merk dat klaar is voor de toekomst met een uitgebreid assortiment aan voertuigen.

"Als Kia Brand Manager bij Vermant, vind ik het van het grootste belang om als één hecht team paraat te staan voor onze klanten", klinkt het bij Ielegems. "Een naadloze samenwerking tussen sales en after-sales is essentieel. Ons engagement om eerlijke en correcte service te bieden, met klantentevredenheid als onze belangrijkste drijfveer, staat voorop. Mijn ambitie is om het beste uit ons team te halen en oplossingen te bieden in elke denkbare situatie."

Met een levenservaring van 50 jaar, toegewijd echtgenoot en trotse vader van twee kinderen, brengt Gert een uitgebalanceerde mix van professionaliteit en persoonlijkheid naar zijn nieuwe rol. De komst van de kersverse Brand Manager belooft een verfrissende wind te brengen in de dienstverlening van Kia Vermant. "Zijn expertise en toewijding aan klantgerichtheid zullen ongetwijfeld bijdragen aan de voortdurende groei en succes van het bedrijf", klinkt het bij Kia Vermant.