global-ict-industry

Kies ICT Person of the Year

Twee topmensen van Telenet maken kans op de titel van ICT Person of the Year. Zij maken deel uit van een longlist van 66 kanshebbers, met daarbij bijvoorbeeld minister van Digitale Agenda Alexander De Croo, serial entrepreneur Michel Akkermans en Peter Hinssen (Nexxworks en Across).

De twee kandidaten van Telenet die kans maken op de titel zijn CEO John Porter en senior vice-president van Telenet For Business Martine Tempels.

De verkiezing van ICT Person of the Year wordt georganiseerd door de gespecialiseerde website Computable.be. De redactie stelde een longlist samen, en via de site kan iedereen nu vijf genomineerden uitkiezen voor de titel. Wel spijtig voor een ICT-verkiezing: favorieten doorgeven kan niet via mobiele toestellen.

Na de publieksstemming wordt een shortlist opgesteld, en de redactie van Computable.be kiest de winnaar. Bedrijfsprestaties, managementstijl, activiteiten in 2016, (internationale) uitstraling en impact op de Belgische IT-biotoop zijn de belangrijke parameters bij de keuze.

In 2016 ging de titel naar Dominique Leroy, CEO van Proximus. De titel van 2017 wordt toegekend tijdens de gecombineerde ICT-vakbeurzen Infosecurity Belgium, The Tooling Event en Storage Expo op 22 en 23 maart 2017 in Brussels Expo.