Nieuws Mechelen KMO Advieskantoor wordt onderdeel van Decupere & Partners

KMO Advieskantoor wordt onderdeel van Decupere & Partners

KMO Advieskantoor wordt onderdeel van Decupere & Partners

DUFFEL – Boekhoudkantoor KMO Advieskantoor uit Duffel wordt vanaf 1 januari 2022 onderdeel van de Antwerpse poot van boekhoud- en accountancygroep Decupere & Partners (D&P).

“Decupere & Partners biedt een brede waaier aan klantgerichte diensten, waardoor de klanten van KMO Advieskantoor de rode draad bij het ondernemen worden,” zegt Marc Gielis van Decupere & Partners. “We kozen daarom heel bewust voor deze groep omdat we voelen dat de persoonlijke service en individuele ondersteuning voor hen van tel zijn. Daar kunnen we voortaan samen op inzetten.”

“In de snel veranderde accountancysector staat een kantoor als KMO Advieskantoor voor een grote uitdaging. Niet alleen de digitalisering, maar ook de verwachtingen van klanten leidden ertoe dat we zijn gaan nadenken over onze toekomst. We hebben daarbij geen enkele piste uitgesloten. We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten door een samenwerking met een grotere groep de beste dienstverlening kunnen blijven garanderen”, zegt Guido Gysemans, oprichter van KMO Advieskantoor.

“Deze overname past in de plannen van Decupere & Partners om gestaag te groeien en onze services uit te breiden om tegemoet te komen aan de verwachtingen van onze klanten”, klinkt het bij Dimitri Beck, Group Chief Executive Officer van D&P.
De klanten van KMO Advieskantoor worden onderdeel van D&P, het team van het kantoor blijft op post. “We willen blijven inzetten op een persoonlijke dienstverlening, dus het spreekt voor zich dat we iedereen aan boord houden. Deze integratie biedt ook voor de huidige mensen kansen in om door te groeien en zich te ontwikkelen in een grotere groep.”

Er worden geen financiële details omtrent deze overname vrijgegeven. De naam KMO Advieskantoor zal op 1 januari 2022 vervangen worden door Decupere & Partners Duffel. D&P telt 9 kantoren en 121 medewerkers. Het bedrijf heeft een omzet van € 15.000.000.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.