Knuffelpakket.be steunt voedselbank én groothandel

BEERZEL - KONTICH – Ook de wellnesscentra dienen hun deuren te sluiten. Annelies Frison van de Beerzelse privésauna en wellness Zenparels blijft echter niet bij de pakken zitten. Ze wil zich tijdens de gedwongen sluiting van haar zaak inzetten voor een goed doel en dus lanceerde ze maandag knuffelpakket.be“Hoe erg het ook allemaal is voor ons, we gaan er wellicht geen boterham minder om eten. Er zijn echter steeds meer mensen die door de coronacrisis in armoede worden gedreven en die een beroep moeten doen op de voedselbanken. Daarom wou ik tijdens de lockdown iets doen voor deze mensen”

, vertelt Annelies Frison. “Ik kwam op het idee omdat een vroegere wiskundeleerkracht van mij actief is bij de voedselbedeling.”

Omdat ook de kermissen getroffen zijn besloot ze om te gaan samenwerken met een groothandel – leverancier van knuffels voor de kermissen. Yueng’s Import en Export uit Kontich levert normaal honderden soorten knuffels aan kermiskramers. Annelies vond in Patrick Yueng een partner die een deel van zijn stock wou verkopen aan een eerlijke prijs. Annelies verkoopt de knuffels door en met de opbrengst daarvan wil ze droge voedingsmiddelen zoals pasta of conservenblikken aankopen en aan de voedselbank schenken.

“Ik heb geen idee hoeveel knuffels ik zal kunnen verkopen maar ik hoop vooral andere ondernemers te kunnen inspireren om in deze moeilijke tijden acties te ondernemen om de minstbedeelden in onze maatschappij te ondersteunen”, besluit Annelies Frison. De knuffels zijn te koop op knuffelpakket.be vanaf 10 euro voor een kleine knuffel tot 25 euro voor een grote. De bestellingen kunnen afgehaald worden bij Zenparels of bij Authentic Taste (Beerzel) of ze worden mits een kleine vergoeding aan huis geleverd.