Foto's: Personal. Sportpraktijk Foto's: Personal. Sportpraktijk

Koppel opent nieuwe sportpraktijk in bedrijvenpark Mechelen-Zuid

Personal. Sportpraktijk heeft recent een nieuwe vestiging geopend in het bedrijvenpark in Mechelen-Zuid en zet het nieuwe jaar in met een officiële opening komend weekend. De "high performance gym" van 640 vierkante meter is uitgerust met onder meer een open ruimte met functionele trainingszone met vrije gewichten én een vergaderruimte. "Dit is meer dan alleen een gym", zegt Lara Nerinckx die samen met haar man aan het roer staat van de Mechelse sportpraktijk.

Personal is een multidisciplinaire sportpraktijk met een team van experts die zijn gespecialiseerd in training, revalidaties, medische consultaties en voedingsbegeleiding. De praktijk heeft vestigingen in Mechelen en Putte.

De gloednieuwe 'high performance gym' werkt op afspraak voor zelfstandige workouts of begeleide training- en revalidatiesessies. Naast de open ruimte waar je kan sporten, biedt het complex ook kinesitherapie, massages, voedingconsultaties, inspanningstesten en een dienst die je helpt bij het kopen van een juiste fiets. "Dit is meer dan alleen een gym: het is een plek war we een unieke beleving bieden die is afgestemd op de specifieke wensen van onze leden", zegt Nerinckx.

Gezien de fitness in de bedrijvenzone ligt, hebben de uitbaters ook een speciale formule uitgewerkt. "We hebben een vergaderruimte ingericht die kan worden gereserveerd. Die reservering kan worden uitgebreid met een sportieve sessie bijvoorbeeld", zegt mede-oprichter Sebert Penen.