Nieuws Mechelen Kruidvat opent deuren in Bonheiden

Kruidvat opent deuren in Bonheiden

Kruidvat opent deuren in Bonheiden

BONHEIDEN – Isabelle Van Humskerken baat in het centrum van Bonheiden een nieuw filiaal van Kruidvat uit. Het is niet zomaar een opening, want dit is het 250ste filiaal van Kruidvat in België.

“In de winkels van Kruidvat staat de klant altijd centraal en dat is in Bonheiden niet anders”, zegt filiaalmanager Isabelle Van Humskerken. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en verrassende aanbiedingen. Het draait om beleving, uitstraling en toegankelijkheid.”

In de nieuwe winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is het uitgangspunt. “Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel en in het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen op gepresenteerd.”

1 minuut gratis winkelen

Kruidvat telt 1.500 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- en beautymarkt in België en Nederland. Het filiaal in Bonheiden is het 250ste in ons land. Tijdens de eerste 3 dagen dat het filiaal geopend is, kan iedereen die voor meer dan 15 euro koopt, meedoen aan een wedstrijd. De winnaars maken kans op een minuut gratis winkelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.