Nieuws Mechelen KSTMIZED lanceert opmerkelijke zomercollectie

KSTMIZED lanceert opmerkelijke zomercollectie

Foto by Nouchka

KSTMIZED lanceert opmerkelijke zomercollectie

MECHELEN – KSTMIZED specialiseert zich in het upcyclen van oude kledingstukken tot unieke creaties. Op zondag 20 juni 2021 lanceert KSTMIZED de nieuwe zomercollectie tijdens een casual shopping evenement.

In oktober 2019 richtte Jolien Lauwens (31) haar upcycling kledingmerk KSTMIZED op. Haar missie is om de vervuiling veroorzaakt door de mode-industrie aan te pakken door bestaande kledingstukken een tweede leven te geven en deze te combineren met designer stoffenoverschotten tot unieke nieuwe creaties. Bovendien worden alle stukken met de hand gemaakt in België.

“Voor onze nieuwe zomercollectie kozen we opnieuw voor een combinatie van gerecycleerde kledingstukken en designer stoffenoverschotten. Back to the ‘basics’ als nooit tevoren! Zachte natuurlijke tinten zetten de toon”, vertelt Jolien.
Op zondag 20 juni 2021 wordt de nieuwe zomercollectie gelanceerd. Tijdens het Summer Launch event slaat KSTMIZED de handen in elkaar met enkele lokale ondernemers. Zo vindt het evenement plaats in de winkel van Sunkissed Flowers (Onze-Lieve-Vrouwestraat 72 in Mechelen).

Sunkissed Flowers zorgt niet enkel voor de prachtige locatie, maar kleedt deze ook aan met een bloemenboog van droog- en verse bloemen, waar fotograaf Edith Oyen (@facet.odette) de mooiste foto’s zal maken van de bezoekers in hun favoriete KSTMIZED outfit. Je kan ook genieten van een Portugees wijn-proevertje van Faça Bonito, het nieuwe concept van Elke Van Linthout.

Foto by Nouchka

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.