Kurt Verlinden ODTH

Kurt Verlinden is beste Belgische heftruckchauffeur

Distributiebedrijf ODTH met vestigingen in Rumst, Terhagen, Mechelen, Puurs en Willebroek heeft de beste heftruckchauffeur van België. Dat blijkt na de Belgian LindeCup, het nationaal kampioenschap voor heftruckchauffeurs, dat Motrac Handling & Cleaning voor de zevende keer organiseerde. In de finale haalde Kurt Verlinden van ODTH het van Peter Gevers van Lano en titelverdediger Jimmy Vleminx van Madrico.

De 48 deelnemers uit 23 bedrijven gaven het beste van zichzelf tijdens een theoretische test en twee praktische proeven met Linde reach- en heftrucks. Kurt Verlinden bleef foutloos op het theoretische gedeelte en legde ook bij de praktische proeven een sterk parcours af. In de finaleproef op het balkenparcours wist hij ook nog eens de beste tijd neer te zetten waardoor hij zich nu de winnaar van de Belgian LindeCup 2017 mag noemen en een jaar lang de felbegeerde titel van Beste heftruckchauffeur van België mag dragen.

Winnaar Kurt Verlinden heeft zo samen met de nummers twee en drie een ticket voor het wereldkampioenschap in Duitsland op 14, 15 en 16 september bemachtigd.