Nieuws Mechelen KVG-Trans behaalt brons bij verkiezing Transporteur van het Jaar

KVG-Trans behaalt brons bij verkiezing Transporteur van het Jaar

KVG-Trans behaalt brons bij verkiezing Transporteur van het Jaar

kvgtransTransportbedrijf KVG-Trans, gevestigd in het bedrijvenpark De Veert in Willebroek, is derde geëindigd op de verkiezing van Transporteur van het Jaar. De titel ging naar Rosantra uit Hamme, dat de opvolger wordt van Trafuco uit Schelle, Transporteur van het Jaar 2015.

De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door het vakblad Truck & Business en bekroont een transportbedrijf voor rekening van derden dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu.

KVG-Trans, geleid door Kurt Van Gijsel, werd door de jury geloofd voor zijn combinatie van groei en solide financiële resultaten, het zoeken naar externe expertise en het zoeken naar niches. Het jonge dynamische transportbedrijf houdt zich bezig met het transport van boxcontainers, flexitanks, tankcontainers en reefercontainers. Het bedrijf is erkend als wapenvervoerder.

KVG-Trans houdt zich naast zijn core business van transport van containers ook bezig met opslag en overslag van containers en het in- en uitfitten en het lossen van flexitanks.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.