Nieuws Mechelen KwadrO Kempen opent toonzaal in Lier

KwadrO Kempen opent toonzaal in Lier

KwadrO Kempen opent toonzaal in Lier

KwadrO Kempen opent een toonzaal in Lier. De nieuwe zaak zal worden geleid door Patrick Rosenwick.

Twee jaar na de inhuldiging van de nieuwe showroom in Herentals opent KwadrO Kempen, gespecialiseerd in ramen en deuren, in pvc, hout en aluminium, op 1 november een tweede kantoor in Lier. Dit zal gevestigd zijn in de Kantstraat 2.

Dennis Scheyltjens, zaakvoerder van KwadrO Kempen: “Enerzijds is deze uitbreiding een antwoord op de aanhoudende groei die we jaar na jaar realiseren en ook verder verwachten te realiseren gedurende de komende jaren. Anderzijds is deze beweging een eerste stap in het verder uitrollen van een doorgedreven aanwezigheid van concept stores in de kerngebieden van onze regio.”

Versterking

Volgend jaar zal Kwadr0 Kempen 15 jaar actief zijn. “Onder het motto nationale productie, lokale dienstverlening staan wij steeds dicht bij onze klanten. Gezien de belangrijkheid van de regio Lier in onze bedrijfsactiviteit was de beslissing over de locatie voor een tweede kantoor snel gemaakt. Specifiek voor deze uitbreiding hebben we ook ons personeelsbestand verder versterkt, zodat we onze klanten optimaal kunnen blijven bedienen.”

De dagelijkse leiding van de nieuwe showroom zal in handen liggen van Patrick Rosenwick. “Patrick is al meer dan 15 jaar actief in de sector en hij zal zijn kennis, enthousiasme en gedrevenheid ten dienste stellen van onze klanten in Lier.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.