Toegepast-759-x500-Mechelen

Laatste kans: nomineer jouw product ‘made in Mechelen’

De spotlights zetten op ondernemers die bijdragen aan lokale productie. Dat is exact wat Made in Mechelen met een gloednieuwe verkiezing wil bereiken. Ook jouw onderneming maakt kans om in november mee te dingen naar de award voor ‘hét product made in Mechelen’, die we tijdens een feestelijke avond in het prestigieuze KMSKA-museum zullen uitreiken. Inschrijven kan enkel nog deze week.

Producten gemaakt op eigen bodem, die uitgesproken origineel, succesvol, innoverend, spraakmakend en misschien zelfs nog onbekend zijn. Of het nu gaat om baanbrekende technologie, unieke creaties, ambachtelijk vakmanschap: alles wat ‘made in Mechelen’ is, komt in aanmerking. Klein of (zeer) groot bedrijf, dat maakt niet uit. Zolang de producten en verhalen achter deze pareltjes die de productie in de Mechelse, Lierse en Klein-Brabantse regio op de kaart zetten, maar tot de verbeelding spreken.

Nu inschrijven

Hoe deze verkiezing in zijn werk gaat? Alles begint bij de inschrijvingen van ondernemingen die hun product willen nomineren. Aanmelden kan via een simpel online formulier dat je hier vindt. Opgelet: op zondag 17 september sluiten de inschrijvingen, deze week is dus jullie laatste kans.

Midden oktober maken we een selectie uit alle inzendingen en kan elke Made in-lezer meestemmen op dit kransje genomineerden. Om uiteindelijk per productieregio vijf kandidaten over te houden.

Deze kanshebbers op de awards stellen we vervolgens een voor een aan jou voor op Made in. Het hoogtepunt van onze verkiezing wordt de feestelijke awardshow op 21 november in het compleet vernieuwde Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen (KMSKA), waar we in aanwezigheid van alle laureaten de winnaars van hét product zullen bekendmaken.

Erkenning geven

Met deze verkiezing wil Made in, als nieuwsplatform dat focust op lokaal ondernemerschap, de vele productiebedrijven in jouw regio de erkenning geven die ze verdienen. Want ook al zijn de troeven van lokale productie stilaan algemeen bekend – beperkter en dus duurzamer transport, veilige werkomstandigheden, jobcreatie,… – weten nog te weinig mensen welke verscheidenheid aan producten op Vlaamse bodem het levenslicht ziet.

Ken of ben jij een bedrijf dat met trots producten vervaardigt? Inschrijven kan via deze link.

https://www.made-in.be/oproep/