lamot1

Lamot en Nekkerhal scoren goede punten als eventlocatie

nekkerhal-3Als bedrijf nog op zoek naar de geschikte locatie voor het organiseren van een evenement? Experience Magazine voerde zoals elk jaar een marktstudie uit met betrekking tot de favoriete eventlocaties uit de B2B-evenementensector. Congrescentrum Lamot en de Nekkerhal konden zich als enige locaties uit de Mechelse regio tot de top 10 voegen. De eigen bedrijfsgebouwen blijven samen met het Brusselse Tour & Taxis op de eerste plek van de lijst pronken.

Het team van Experience Magazine voerde de studie uit tussen juni en juli 2016 bij de Belgische Top 1.000. De respondenten hadden de mogelijkheid om maximaal drie namen door te geven van Belgische locaties en sites, waarmee ze bij voorkeur samenwerken. Het resultaat is gebaseerd op 756 antwoorden.

Congrescentrum Lamot uit Mechelen verzilverde daarmee de vierde plaats, samen met The Event Lounge uit Schaarbeek en The Wild Gallery uit Vorst. Enkel The Egg en Autoworld op plaats drie, Dolce La Hulpe en ICC Ghent op twee en Tour & Taxis en de eigen bedrijfsgebouwen doen beter. De Nekkerhal staat te pronken op een gedeelde zesde plaats met Flanders Expo uit Gent.

De volledige top 10 kan u raadplegen via http://www.eventnews.be/nl/.