Nieuws Mechelen Legendre is vice president Western Europe bij CHEP

Legendre is vice president Western Europe bij CHEP

Legendre is vice president Western Europe bij CHEP

Olivier Legendre is de nieuwe Vice President Western Europe van CHEP, specialist in pallet- en containerpoolingservices. Hij zal toezien op de activiteiten in Frankrijk en de Benelux en op de teams die verantwoordelijk zijn voor de European Key Accounts.

“Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging”, zegt Legendre. “Mijn ervaring op die markten is een troef om de supply chain voor onze klanten in binnen- en buitenland efficiënter te maken. Ons business model van palletpooling past helemaal in de kringloopeconomie en draagt bij tot de bescherming van het milieu. Ik wil er onder meer op toezien dat onze teams helpen om ons palletpooling model steeds meer in de markt te integreren en dat het werk onberispelijk wordt uitgevoerd.”

Legendre, ingenieur van opleiding, is al geruime tijd actief bij CHEP. Hij begon zijn carrière in de drankenbottelindustrie bij het familiebedrijf Ateliers J. Legendre, en nadien werkte hij bij Netra Systems in Frankrijk en de V.S. Na het behalen van een MBA bij INSEAD trad hij in 2005 in dienst bij CHEP. Hij maakte de overstap naar de dienst Europese Operaties en de Commerciële dienst Benelux. In 2008 werd hij aangesteld als Director European Key Accounts.

In 2010 nam Legendre de leiding op van het departement Retail Management Benelux. Van 2012 tot 2014 was hij algemeen directeur van CHEP Benelux en de afgelopen twee jaar was hij algemeen directeur van CHEP France.

Vanaf 1 november heeft hij zijn nieuwe functie opgenomen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.