tivoli

Leslie Taels aan de slag bij Tivoli

Leslie Taels is vanaf nu de nieuwe executive chef van Kasteel Tivoli in Mechelen. Chef Leslie Taels kan bogen op meer dan 20 jaar ervaring in de horeca. Hij verdiende zijn sporen bij onder andere Kommilfoo, Villa Doria, Het Land en Grand Café Leroy. De laatste jaren baatte hij het gerenommeerde restaurant De Schalk in Willebroek uit. Die zaak wordt sinds eind april gerund door Philippe Van Genechten en Veerle Van Bunder. Leslie Taels verzorgt vanaf nu de feesten, events en externe catering van Kasteel Tivoli.

Daarnaast drukt hij ook zijn stempel op de nieuwe kaart van het restaurant. Hij geeft de voorkeur aan eerlijke, kwalitatieve producten om deze te verwerken tot gerechten waarin smaak primeert. Hij wil verrassen en verwonderen zonder onnodig complexe bereidingen op het bord te brengen.

Kasteel Tivoli maakt deel uit van de Sisera Group. De komst van Leslie Taels is voor ceo Nail Kurum dan ook de volgende mijlpaal in de culinaire uitbouw van de eventlocatie.

Kasteel Tivoli in Mechelen is zowel geschikt voor stijlvolle familiefeesten als voor bedrijfsevents, vergaderingen en seminaries. Het historische kasteel in een groene omgeving is eveneens een fotogeniek decor voor huwelijksfeesten, communies, verjaardagen of babyborrels. Voor bedrijven biedt Kasteel Tivoli faciliteiten aan van hoog niveau.