Nieuws Mechelen Lier4Business brengt Lierse ondernemers samen

Lier4Business brengt Lierse ondernemers samen

Lier4Business brengt Lierse ondernemers samen

De nieuwe B2B ondernemersvereniging Lier4business werd gelanceerd met een succesvol event in het vernieuwde Lierse Stadhuis. Dit is een initiatief van twee ondernemers van de Mechelsesteenweg en twee collega’s van de Antwerpsesteenweg. De organisatie verenigt B2B-bedrijven van Lier en Koningshooikt.

Ruim 70 Lierse ondernemers met volledige of gedeeltelijke B2B activiteit woonden de start van Lier4business bij, in aanwezigheid van de burgemeester en de schepen van Economie.

Lier4business is een vereniging van, voor en door B2B ondernemers van Lier en Koningshooikt en zorgt voor B2B vertegenwoordiging in de Lierse Economische Raad.

Het initiatief komt van vier Lierse ondernemers: Claudia De Moor (Vosschemie) en Leo Deprince (Ford en Volvo) van de Mechelsesteenweg en Karine van der Sluis (Newmo) en Dimitri Baeten (Project Office) van de Antwerpsesteenweg. Lier4business zorgt voor de intensieve doorstroming van de informatie van de Lierse Economische Raad naar zijn leden en vice versa, en stimuleert bovendien de positieve interactie tussen de leden-ondernemers.

Netwerken

Het stadsbestuur en de Cel economie ondersteunen dit initiatief en zorgden dat het startevent kon plaatsvinden in het vernieuwde Lierse stadhuis. De aanwezige ondernemers reageerden enthousiast op de formule van Lier4business voor dit event: een GNM – gestructureerd netwerkmoment – met maximaal aantal contacten dankzij een rotatiesysteem gevolgd door een receptie met meer informele netwerkmogelijkheden.

In zijn slotwoord benadrukte burgemeester Frank Boogaerts het belang van de KMO’s (bijna 150 in Lier) voor economie en export. Hij verzekerde de steun van het college van burgemeester en schepenen voor deze belangrijke groep Lierse bedrijven.

Lierse B2B ondernemers die ook (gratis) lid willen worden van de nieuwe vereniging, kunnen zich aanmelden via de website. Voor B2C ondernemers werd eerder al Lier Shopping vzw opgericht die deze ondernemers ook vertegenwoordigt in de Economische Raad. Een bedrijf dat zowel B2B als B2C-activiteiten heeft, kan lid zijn van beide verenigingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.