Nieuws Mechelen Lier4business organiseert samen met Stad Lier en Voka infosessie over aanbestedingen

Lier4business organiseert samen met Stad Lier en Voka infosessie over aanbestedingen

Lier4business organiseert samen met Stad Lier en Voka infosessie over aanbestedingen

LIER – Om de lokale ondernemers een boost te geven organiseren Lier4business, de stad Lier en Voka KVK Mechelen – Kempen een online infosessie over aanbestedingen. Hoe begin je er aan? Waar moet je op letten? Wie kan er aan deelnemen? Je komt het allemaal te weten…  

We trachten zoveel mogelijk ondernemers te bereiken voor deze infosessie over aanbestedingen. Ik doe graag een oproep aan alle Lierse ondernemers. Denk niet te vlug dit is niets voor mij, maar gebruik deze sessie om je te informeren. Het kan jouw business een extra boost geven. Na een uurtje weet je hoe je eraan kan beginnen”, zegt Claudia De Moor van Vosschemie. Zij is zowel bij Lier4business als bij Voka lokaal Neteland actief als voorzitster.

Het is ook de wens van de stad Lier om in deze bizarre en vaak moeilijke tijden alle lokale ondernemingen opnieuw te informeren over deze overheidsprocedure. Het doel van de sessie is dat de deelnemers op een uur tijd precies weten hoe het systeem van aanbestedingen werkt en hoe ze kunnen meedingen.

De infosessie vindt plaats op 25 november tussen 8.30 en 10 u. Deelnemen is gratis maar inschrijven is wel verplicht.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio