Nieuws Mechelen Lierenaar Bart De Pauw gaat bedrijven coachen

Lierenaar Bart De Pauw gaat bedrijven coachen

Lierenaar Bart De Pauw gaat bedrijven coachen

Bart De PauwLierenaar Bart De Pauw, één van de bekendste Vlaamse tv-figuren en oprichter van het Mechelse productiehuis Koekentroef, gaat voortaan ook bedrijven coachen. Hij gaat hiervoor een samenwerking aan met nexxworks. Dat bedrijf werd opgericht door technologieondernemer Peter Hinssen en recent versterkt door de marketing- en managementexperts Steven Van Belleghem en Rik Vera.

Bart De Pauw wil bij nexxworks een complementaire rol vervullen. “Ik was al enige tijd gefascineerd door de visie van Peter Hinssen, Steven Van Belleghem en Rik Vera over technologie, innovatieversnelling en de impact daarvan op bedrijven en reageerde dan ook enthousiast op hun vraag om toe te treden tot hun netwerk. Het trekt me aan om op die manier een heel ander facet van het Belgische business leven te leren kennen”, aldus Bart De Pauw.

Nexxworks profileert zich als een ‘netwerk van opinieleiders en coaches’ dat organisaties adviseert in hun innovatiebeleid en de omgang met disruptieve vernieuwingen. De Pauw wordt één van de inspirators en coaches in het nexxworks-netwerk. Hij zal onder meer keynotes geven en workshops verzorgen over storytelling en creativiteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.